0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

ER LUKKET

Fra Højbro plads mod Holmens kirke løber Ved Stranden.  Her er det populært at sidde om aftenen. Man kan nyde aftensolen, og se solnedgang over Christiansborg.  Får ikke håbe at solnedgangen er et billede på rigets tilstand.

Vi kan bedst lide at sidde på de lange brygger, med en sixpack og nyde aftensolen. Afslappende, uhøjtidelig, billig og socialt.

Ud på tur - Aldrig sur

Vil du heller side ved et bord og nyde din drik og se solen gå ned over Christiansborg er dette fuldt mulig.  Sæt dig gerne på Ved Stranden Vinhandel og Vinbar. Med navnet i mente, er det ikke så mærkelig at man har et meget godt udvalg af vin, men også af nogle udsøgte varianter af det skummende ravfarvede vand tilsat humle, malt og gær jeg kan lide så godt.  Kvaliteten på varerne tilsiger det ikke er helt i den billige ende.

Ud på tur - Aldrig sur

Det er også en nyankommet uderestaurant, der hvor Laurits Betjent lå.  Den hedder kort og godt Stranden.  Her kan man også få noget godt at nyde i solen.  Prisenerne ligger mellem Ved Stranden Vinhandel og en sixpack fra Supern. En stor fadøl for 35  kroner er ikke så værst-

Ved Stranden er et godt alternativ om du vil sidde i aftensolen ved vandet og nyde stemningen af byen.

Vi er lidt i tvivl om karakteren.  Den er ikke sååå god som de omliggende 4’ere,så det bliver en stærk 3’er.

Aldrig Sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×