0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Duften er vidunderlig, frisk, pirrende, eksotisk og man får lyst til å kaste sig over maden. Jeg er i den Gamle Saluhallen i Helsingfors og har bestilt “Kookos – Curry Sinisimpukat” . Om du ikke ved hvad det er, så kommer jeg med en dom over smagen sidst i artiklen.

Ud på tur - aldrig sur

Salu og madhaller har blevet en favorit hos os. Den første vi besøgte var Saluhallen på Östermalm i Stockholm, og den har blevet vores pejlemærke for en god hal.  Vanha Kauppahalli blev bygget da oldefar var ung i 1889.  Den vakre bygning nede på havnen har blevet renoveret her i 2014.  Smukt.

Ud på tur - aldrig su

Den er smal og lang, med 2 korridorer du kan gå ned af.  Hver stade er smukt indrammet i gammel træ.  Du kan få frisk sømad, oste og bøf.  Der er flere stade hvor du kan få frokost, men det skorter desværre på siddepladser.  Det er en god stemning når jeg er der, men tror det kan blive trangt når den store turistinvasionen kommer.

Gamle Saluhal Inde

Jeg finder plads i den nyanlagte foodcourt.  Jeg bestiller “Kookos – Curry Sinisimpukat” uden helt at vide hvad det var.  Det viser sig at være muslinger i kokos curry, serveret med brød og sprøde chips. Hvordan var smagen?  Kort og godt himmelsk!  Måske de bedste muslinger jeg har fået!

4 Glade masker fra os

Ud på tur - Aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×