0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Svaneke Bryghus - Rillette 1000

Hjemmebrygget øl, lokal kortrejst mad med hjemmelavet snaps og alt pakket ind i en gammel købmandsgård.  Kan det blive bedre?

På det idylliske Svaneke torv ligger restauranten til Svaneke Bryghus. At solen ikke bare var over Gudhjem denne dag, men gav Bornholm den første sommerdag gjorde ikke oplevelsen dårligere.  Solen skinnede på os på mange måder.  Tjenerne var fulde af sol og glæde.  De var søde, blide og hurtige.

Restaurant Bryghuset

Købmandsgården fra 1750 er hyggelig indenfor, med ølkedler og rustik inventar.  Nogle komme for maden, mens andre kommer for at udforske øllet.  De har 8 egne på fad, og man kan få alt fra små smagsglas til små personlige øltønder.   Denne dag ville vi være ud og var heldige som fik plads udenfor på terassen.

Svaneke Bryghus - Kartoffelmad 1000

Vi valgte smørrebrød og lokale retter. Kartoffelmaden og flæskestegen var gode.  Den saltstegte sild med bløde løg og ølsennep er et must på Bornholm, og denne var førsteklasses. Retten som fik mest ros var Rillette af varmrøget ørred. Udsøgt præsentation og smagen var fantastisk.  Priserne er også hyggelige.

Svaneke Bryghus - Saltstegt Sild 1000

Til maden fik vi forskellige hjemmelavede snaps.  Ikke nok med at smagen var himmelsk, men de kurerede også hustruens hårdnakkede forkølelse.

Øllene til Svaneke er gode.  De har en godt assortiment som ikke er for outreret. De var gode til at slukke tørsten, men det bedste var at de rundede af hele vor fantastiske oplevelse med mange skønne både lette og mere kraftige øl.  Min favorit denne dagen blev Chili Ale.

Kombinationen af idyl på højeste plan, god og venlig service og førsteklasses mad og drikke gør at vi helt sikker kommer tilbage til Svaneke Bryghus.

Fem glade maske fra os
Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×