0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

“Jeg vil tager hvad hun spiser ”  er vel en af de kendteste citater fra filmer i 80erne.  Den gjorde Meg Ryan kendt. Sally havde mødt Harry og faket en orgasme. Stedet var Katz Deli og hun spiste en Pastrami sandwich. Jeg tvivler seriøst om hun faket.

.Ud p[ Tur aldrig sur

Lokalet er ikke særlig fancy, man bliver jo lidt slidt om man har ligget her siden 1917. Men hvorfor forandre et sted med sjæl og varme? Katz startet faktisk på andre siden af gaden i 1888

Ud p[ tur aldrig sur

Man kommer ind og får stukket en blå billet i hånden. Næsten som en gammel biografbillet. Ikke mist den! Så går du til skranken og bestiller. De skriver på billetten hvad du bestiller.

Ud på tur aldrig sur

Jeg tager selvsagt en Pastrami sandwich. Mens jeg venter på han laver den, får jeg en smage bid. Den smelter på min tunge, leger en intrikat leg med den.

Jeg går til et bord i nærheden af hvor Sally fik orgasme og nyder min sandwich. Himmelsk! Eller orgasmisk? Eneste jeg angrer, er at jeg måske skulle bestillet chips til. Katz laver 4,5 ton med pastrami i ugen! De laver den på den gamle måde, langtidsstegning. Ikke corned beef som kan injiseres og laves på 36 timer, her får Corned Beef hvile i 30 dager. Man kan forstå hvorfor. Smagen er himmelsk.  De er også kendt for deres pølser.

Stemningen er god selv om der er mange turister. Jeg elsker steder som kan fortælle historier. De patinerede borde og billeder på væggene gør netop det.

Når du har nydt din mad, tager du biografbilletten op til pengedamen og betaler.  Fantastisk.

Helt klart 5 glade masker!

Ud på tur aldrig sur

 

Man vs Food har også vært her

Det starter ca halvandet minut inde

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×