0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Ud på tur - aldrig sur

God mad – elendig service

Man bliver lidt trist til sinds efter å ha været på Håndverkerstuene. Charmerende gammelt lokale med sjæl, tilsyneladende spændende menu med fokus på øl.  Hvad kan gå galt?  Ret meget tilsyneladende.

Ud på tur - aldrig sur

Jeg havde valget mellem 2 restauranter, og valgte Håndverkerstuene grundet den spændende menu jeg har set på nettet.  Jeg ville have fritteret klipfisk og confiteret svin.  Når jeg ankommer, får jeg præsenteret en menu, som ikke har nogle af disse retter.  Faktisk var ingen fælles tror jeg.  Jeg spørger om det er mulig at få det som stod på nettet.  ”Det er en gammel menu.”  Du må have en gammel browser, og se den gamle side gemt i historien.  Jeg prøver at sige at jeg ikke har været på siden før, og viser også den samme menu kommer op på min telefon.  Men jeg fik det indtryk at jeg uden tvivlvar en uden forstand på data.  Lidt trist efter 15 år i it branchen….

Ud på tur - aldrig sur

Menuen præsenteret var ikke så spændende, men jeg var sulten og valgte at blive.  Bestiller en øl som ”efter en misforståelse” tager småt 25 minutter at bringe til bordet.  Man går ikke her for fast food – for forretten kommer efter 1 time og 5 minutter.  Det var noget vildt og smagte helt ok. Jeg havde bestilt får i kål til hovedret, og begyndte at tænke over at den sæsonen er snart over.  Derfor spørger jeg tjeneren om hvor længe det havde været på menuen.  ”Ret lang tid”.  Så jeg spørger om hvordan det kan være den nye menu da?  Fik ikke noget svar, mere en mumlen.

Ud på tur - aldrig sur

MEN det viste sig at jeg havde misforstået fåret.  Det var får på kål, i stedet for får i kål.  Det må jeg bare sige – det smagte himmelsk!  Ølforslagene til retterne var også meget gode.

Havde ikke fåret været så godt, havde det blevet en 1’er.  En ting er at det ikke er sammenhæng mellem net og real life.  Næste gang kan man bare ringe og forsikre sig at menuen stemmer.  Men at man får forståelsen at man bare er dum når man påpeger det, er utilgivelig.  Det samme er den lange serveringstiden når det er næsten tomt i restauranten.

Ud på tur - aldrig sur

Jeg har været der tidligere for at tage en specialøl, og det har været hyggelig og godt.  Så på søsterbloggen Gule Gardiner og Klassikere ville den få en 4’er, men som restaurant falder den grusomt igennem.  Derfor kun 2 glade masker herfra.

Ud på tur - aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×