0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Ud på tur - aldrig sur

Solen skinner fra en skyfri himmel over København.  Hvad er da bedre end at slappe af i vandkanten langs kajen med en forfriskende kølende, læskende drik for hånden.  Københavns havnefront byder på mange læskende steder og her er nogle steder som vi har haft glæde af det seneste år.  Det er spændende at det er så mange forskellige steder rundt i byen.  Vi prøver at guide dig lidt gennem vandjunglen.

Vi havde tænkt at hoppe over Nyhavn, da de fleste kender til de gamle sømænds og senere svenskenes drukgade. Nu er det jo flot, fint og dyrt.  Men læs hvordan du kan ha en dag med nyt perspektiv i Nyhavn her.

Ud på tur - aldrig sur

Toldboden – 4 Glade Masker
Ud på tur - Aldrig sur

Vi starter på Toldboden ude ved Nordre Tolbod.   Den gamle Tolbod og Polenkaj har fået et nyt liv.  Her er det et kæmpe udeareal, hvor du kan nyde solen hele dagen.  Du kan også nyde synet af alle skibe som sejler forbi på vandet, samt udsigten over til Holmen og Operaen.  Der er muligt at købe god mad i restauranten.  Om du er standhaftig og holder ud, kan du så gå i natklubben når solen har gået ned.  Et upscale sted, hvor folk kan lide at blive set drikkende perlende dråber.  Men fuldt mulig for ølhunder som os at hygge os. Læs hele anmeldelsen her.

Ud på tur - aldrig sur

Sundby Sejl – 4 Glade Masker
Ud på tur - Aldrig sur

Vi har frekventeret Sejlforeningen i 15 år, og set den har blevet mere og mere populær.  Fantastisk udsigt over Øresund, tæt på Amager Strandpark, samt hyggeligt gårdmiljø har vel også meget med sagen at gøre.  Maden og drikke har altid været relativt god og rimelig.  Priserne har gået lidt i været den senere tid, men fortsat prisværdig.  Det er mennesker af alle sorter, og stemningen er dejlig afslappet. Læs hele anmeldelsen her.

Ud på tur - aldrig sur

Kayak Republic Bar – 4 Glade Masker
Ud på tur - Aldrig sur

Har du lyst på lidt Florida stemning midt i København.  Nedenfor den gamle Børs, ligger det nyeste tilskud til Københavns steder for vandhunde. Hos Kayak Republic er det Palmesus og sand som man oplever i Florida.  Det man ikke har i Florida er udsigten til Nationalbanken, tegnet af Arne Jacobsen, Børsen og Christiansborg. Man kan også leje kajak her.  Det er relativt rimelig at blive forfrisket.  De som frekventerer her er måske lidt i det yngre del af alderskalaen.  Hyggeligt og afslappende. Læs hele anmeldelsen her.

Ud på tur -aldrig sur

Kaffesalonen – 4 Glade Masker
Ud på tur - Aldrig sur

Ude på Peblinge Sø ligger Kaffesalonens udeservering.  Her har man fantastisk udsigt over søerne og sidder i solen hele dagen.  Du kan skue de stressede joggere, mens man nyder en kold forfriskning.  Dejlig og afslappende.  Man er tæt på Nørrebro, så det er mange forskellige befriende mennesker rundt dig. Absolut at anbefale.  Anmeldelse kommer senere

 Ud på tur - Aldrig sur

Ved Stranden – 3 Glade Masker
Aldrig Sur

 

Vil du hygge dig i solen og se den gå ned over Christiansborg?  Da er bryggene langs ved stranden det rette sted. Køb noget at drikke, se på livet og slap af.  Du kan også sætte dig på udeserveringerne og nyde deres produkter.  Her kan du møde alle slags afslappede mennesker. Læs hele anmeldelsen her

Ud på tur - aldrig sur

Christianshavns Bådudlejning og Cafe.
Vi har ikke været her i år, så ingen opdateret karakter.  Bådudlejningen ligger flot i Christianhavns kanal.  Bådrundfarten kan du næsten røre ved, og du har udsigt mod de gamle bygninger i Christianhavn.  De serverer god mad, og det er altid mange mennesker.

Ud på Tur - Aldrig Sur

Forresten. Om du er i Nyhavn.  Sæt dig op på dækket af Donna Wood.  Her får du Nyhavns bedste udsigt og billigste øl.

Det findes mange flere rundt omkring i byen.  Vi opdaterer stadig. Send os gerne et tips.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×