0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Danmarks dyreste spicy pommes frittes?  Vi er på Corner & I i Helgolandsgade. De har specialiseret sig i det kinesiske Sichuan-køkken, som jeg er vild med.  Ind på bordet kommer et juletræ af fint fint fint strimlede kartoffelstrimler, som er fritteret, og spiced med chili og eddike.  Spændende og nyt.

Ud på tur - aldrig sur

Vi er meget spændte når vi går ned ad gaden, da der har manglet en rigtig Sichuan i København.   Når man kommer ind, ser man at man går der for maden, ikke hyggen.  Falsk træ på gulvet i linoleum, relativt spartansk men lidt slidt interiør, men heldigvis ikke for mange drager som det var på de gamle kinesiske restauranter.

Ud på tur - aldrig sur

Chefkokken har over 20 års erfaring fra de bedste restauranter i Kina, og det kan smages.  Om man vil, kan man få udfordret og afprøvet dine eksotiske smagsløg.  Man kan få grisøre, komaver, fiskehoveder og kyllingfødder.  Dette var vores første besøg, så vi gik for de lidt mere almindelige retter.  Vi fik de ovennævnte strimlede kartofler, hakket svinekød med dumpling boller, kylling med grønsager og grønsager i hvidløg.

Corner and I kylling med grønsager

Kartoflerne var sprøde og smagfulde.  Man skulle vænne sig lidt til dumplings i svinekødsretten.  Jeg fik associationer til M.A Numminens  sang ”Som en bold kommer jag tilbaks til dig”, da den først mindet om en gummibold.  MEN, det blev bare bedre og bedre, og smagte godt.  Kyllingen var stærk og god, og grønsagerne nyyydelige.  Vi blev hurtig enige om at det er ikke vores sidste besøg.  Næste gang prøver vi os også på fiskehovederne eller komaven.

corner & i grønsager i hvdløg

Betjeningen var venlig, men prøvede hårdt at sælge os væk fra kartoflerne, da de tog lang tid at lave.  Vi var insisterende og fik de, men næste gang kunne vi ringe og bestille de på forhånd.  Ellers var de venlige og blide.

Vi kommer definitivt tilbage for den gode smag.  Lider du Sichuan mad, prøve også Dinner restaurant når du er i Oslo.

Vi giver 5 for maden 2-3 for interiør, så vi kommer så vidt på 4 glade masker

Ud på tur - Aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×