0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

“Det er det bedste hotel jeg har boet på!” udbryder min kone, da vi har boet et par dage på Clarion Hotel Post i Gøteborg.  Hotellet er uden tvivl et af de bedste, og den udsigt vi har fra hjørneværelset på 12 sal, gør det ikke værre……  Fra sengen kan vi ligge å se ud over Gøteborgs kanaler og havn.  Det er som et indrammet billede.

Clarion Hotel Post ude aften

Lad os spole lidt tilbage.  Vi ankommer den gamle postterminal i Gøteborg, og det hele er spektakulært når man kommer ind. De har klart at forvandle den gamle terminal til et top moderne byg, men beholdt charmen fra det gamle.  Der er store åbne rum, kunst på vægge (jeg lider specielt den postbil som har blevet banket ud og hængt op) og i loftet.  Jeg har en tendens til at være kritisk til arkitekters blanding af nyt og gammelt, men her synes jeg det fungerer flot.

Clarion Hotel Post udsigt

I stuen er der bar, et stort loungeområde og restaurant.  Det har blevet et populært sted i Gøteborg.  Det forstår jeg godt.  Passe afslappende, men hipt.

Clarion Hotel Post kunst

Værelserne er moderne og funktionelle.  Er man heldig og får værelse højt oppe, har man som sagt udsigten.  På 13. sal er der et udendørs swimmingpool, med byens bedste udsigt.  Tag badetøj med!

Clarion Hotel Post reception

Morgenmaden er som vanlig hos Choice hotellerne.  Sund, stort udvalg og god.  Omeletterne var gode.

Er du i Gøteborg, er dette det bedste sted at bo!

Ud på tur aldrig sur

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×