0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

La mig sige det umiddelbart, jeg er ikke heeeelt objektiv når det gælder Hotel Admiral.  Jeg var faktisk den første nattevagt som jobbet der da hotellet åbnet i de glade 80ere.  Efter jeg flyttet fra Bergen, har vi som oftest boet her, og har følt os rigtig hjemme.

Ud på tur - Aldrig sur

Ud på tur - aldrig sur

Det findes vel ikke et bedre placeret hotel i Bergen end dette gamle pakhus. Det ligger ret ud til vandet, med panoramaudsigt over Bryggen og Fløyen.  Ret og slet fantastisk. Man bliver målløs når man stiger ud på den lille terrasse, hvor man ser Bryggen badet i solnedgangens lys. Det er bare uvirkeligt smukt.  At vågne om morgenen, trække gardinet fra for at se op på Fløyen, samtidig som bådene sejler forbi nedunder, er heller ikke så tosset.

Ud på tur - aldrig sur

Det er desværre ikke alle værelser som har den fantastiske udsigt over Vågen, men de er fortsat specielle. Alle værelser er forskellige og har detaljer fra det gamle pakhus. De er moderne, men samtidig rustikke. Rustik er også restauranten som ligger ud til vandet og serverer god økologisk morgenmad. God mad med fantastisk udsyn, kan det blive en bedre start på dagen?

Ud på tur - aldrig sur

Hotellet ligger rimelig centralt, med gåafstand både til Fisktorvet, centrun, de små smug på Nordnes og Akvariet.

Ud på tur - aldrig sur

Med stor subjektivitet med dejlige minder bliver det en stor 5 glade masker til Hotel Admiral.

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×