0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

 

Vil du bo et historisk hotel i et stille og rolig strøg, så er Clarion Collection Gabelshus noget for dig. Det ligger i det mondæne Frogner, med en god gangafstand til Aker Brygge, Vigelandsparken og Slottet.  Ikke helt centralt men hyggelig, herskabslignende og fredelig.

 

Det er en gammel ærværdig bygning, fyldt af historie.  Der er mange salonger og krinkelkroge hvor man har bevaret de gamle detaljer og antikviteter. Men det er også moderne på samme tid. Hyggelig og afslappende.

Værelset var i fløjen længst væk, ikke det største, men rent og pænt.  Det som gjorde det bedste indtryk var morgenmaden.  Min kone mente det var den bedste, friskeste hun har fået på alle de hoteller vi har boet på i Choice kæden.  Fik hende ikke ud derfra.  Som i alle Clarion Collection er der frisk frugt hele dagen, samt enkel varm aftensmad.

Betjeningen var imødekommende og serviceminded.  Vi kom med bil, og det var nemt at parkere i baggården.

Vi er vanligvis ret glade for at bo i centrum, men vi kom aldrig ned dit.  Den smukke Bygdøy Alle er tæt på, samt dejlige Frogner, hvor  der mange dejlige restauranter og pubber at udforske.

Vi giver gladelig 4 glade masker for Gabelshus

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×