0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Arktisk Fjordcruise 4

Reklamen er fin: ”Kysten af Nord-Norge er nydelig med sine små øer, høje fjeld og fjorde. Mulighed til at se havørn, hval, niser osv.” Selv om prisen var stiv 1100 kr per person, ville vi ud på vandet og opleve Tromsø fra vandet.

Arktisk Fjordcruise Lotte 1

Da vi kom ned på kajen, var vi de eneste passagerer, men den hyggelig kaptajn tog os ud alligevel. Det er vanligvis et minimum på 4 passagerer. Vejret var fantastisk, havet stille. Vi spurgte efter om det er muligt at se hval og ørn. Markedsføringen var falsk, da disse er længere nord om sommeren.

Arktisk fjordcruise

Kaptajnen valgte at tage en runde rundt Tromsøen. Det blev 3 timers ren nydelse for sjæl og øjne. Det er simpelthen så smukt.   Vi fik se Ishavskatedralen og alle andre seværdigheder i Tromsø fra søsiden. Vi så også de smukke Lyngsalpene i det fjerne. Man mister mund og mæle når man er der.

Arktisk Fjordcruise flag

Da vi rundet sydspidsen af øen, stoppet vi op for at fylde badestampen med vand. Vi benyttet muligheden for at fiske lidt, og dagens fangst blev torsk.

Efter 3 timer var vi tilbage i land. Fantastisk oplevelse, selv om prisen er lidt drøj. Men vi var fornøjede og vi deler ud 4 glade masker.

Ud på tur - Aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×