0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Hurra for nye chancer!  Vi havde opgivet Toldboden efter vort første besøg. Fishen i deres Fish and Chips var tørrere end de Findus fiskepinder min mor lavede når jeg var lille, og tjenerne var mere optaget af at charmere kvinderne end at tjene.

Ud på tur - aldrig sur

MEN, Toldboden ligger fantastisk i vandkanten tæt på vores hjem, solen strålet fra skyfri himmel, så vi tænkte pyt, lad os prøve igen.  Smart gjort kan vi sige nu.

Ud på tur - aldrig sur

Det er pladsen udenfor som trækker i sommervarmen.  Der er plads i solen hele dagen, og der et stort område man kan sidde.  Tæt på boden er der bænke, mens de har mange campingstole man kan sidde i udenfor området.  Der er også en bar udenfor.

Ud på tur - aldrig sur

Indenfor er der spartansk interiør i den gamle Tolbod.  Vægge, lofter og gulve er hvidmalet. Der er rustikke borde og bænke i træ, samt loungeområde.  Om aftenen er det en af de mest populære natklubber i byen.

Vi kaster os ud i at prøve fisken igen.  I køen til at bestille ser det ud som der en meget større andel af hvidvin og champagne drikkende end øldrikkere. Det er godt man kan skille sig ud lidt.  Det var to køer, og selvfølgelig kom jeg hos han unge tjener hvor alt går i slow slow slow motion, undtaget snakken med pigerne.  Den anden kø havde en tjener i 40erne som var supereffektiv. Tilfældig?

Ud på tur - aldrig sur

Fisken kom hurtig og denne gang var det ikke tørstegte fiskepinder, men gode saftige fisk.  De bliver serveret på rigtig godt krydrede chips, samt masse god kaninfoder. Ærtepureen smagte meget godt.

Ud på tur - aldrig sur

Efter maden fandt vi os en behagelig stol, tog vores øl og satte os og så udover vandet.  Lyset er fantastisk, stemningen god og udsigten udsøgt, så hvad mere kan man ønske sig?

Den hoppet fra 2 til 4 glade masker.

Ud på tur - Aldrig sur

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×