0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Shawarma Take and Eat

Sidste weekend var det Nørrebrogades mesterskab i Shawarma. Take & Eat tog titlen. Da vi er på jagt efter de bedste streetfood og take away stederne i København, må jeg bare teste ud dette sted.

Shawarma kom til København i 1980. Shawarma Grill House på Strøget var den første, og var længe den bedste. Så skiftet de ejere og wupti, så kuttes der hjørner. Derfor er det befriende at det kommer nye steder, som er kompromissløse på kvalitet.

Take & Eat ejer Sabri Altintas er en kvalitetsnørd. De bager sit eget Pita fra 4 forskellige kornsorte. Han har testet ud krydderier i længere tid for at finde den rette mix i kødet, hans Chili er hjemmelavet og han går op i grønsagerne.

Lid det eller ej. Her kan du ikke helt selv bestemme hvad du vil ha på. Han mixer ikke tilbehør som ikke passer sammen, det står ikke Chiliskåle på bordene du kan overøse shawarmen eller pommes fritesene med. Nej, du får et færdig produkt i hånden. Jeg var lidt skeptisk til dette da jeg godt kan lide chili – masse chili, men jeg overbeviser mig selv, om at en mester ved hvad han gør.

Jeg får serveret min Shawarma. Den smiler faktisk til mig. Tager første bid. Brødet er nok det bedste jeg har prøvet i en Shawarma bar. Kødet smelter sammen med tilbehøret og Chilien, og det hele minder om en Shawarma himmel. Det smager mmmMMMM! Pommes Fritesene var også perfekt steget. Jeg har fortsat en dejlig eftersmag i munden lang tid efterfølgende. Hit kommer jeg igen!

WP_20140909_12_20_51_Pro (2)

Uden tvivl en Shawarma til 5 glade masker. Du finder køen på Nørrebrogade 30. Værd bryderiet at finde!

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×