0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Ud på tur - aldrig sur

Bare sig Sejlforeningen og jeg får et smil på læberne. :) Året var 1999 og jeg havde kommet til Danmark og kontoret lå på Amager Strandvej.  Solen kom frem og på kontoret opstod det et behov for en fyraftensbajer.  Vi var nogle kollegaer som ofret os for sagen med at finde et godt sted.  Det viste sig at det bedste sted lå ret på andre siden af vejen.  Det var lidt nedslidt, servicen var god men ”slow”, maden var god og billig og ikke mindst fyraftensbajeren var rimelig.  Det blev hurtig fast kutyme at vælte Sejlforeningen hver fredag.  I starten var det ikke så mange andre gæster, men succesen har været stor efter vi startet trenden.

Ud på tur - aldrig sur

Det er nogle år siden jeg var der sidst, når vi får ideen til at tage der ud en solskinsdag i ferien.  Skal vi følge Prince’ råd, og ”party like its 1999”, eller bare nyde den fantastiske udsigt og stemning.  Vi vælger det sidste.  Vi kan se det har sket nogle ting.  Der er pudset op og indgangen flyttet og navnet er ændret.  Er charmen væk?

Ud på tur - aldrig sur

Inde ligner det sig selv.  Lidt som en kantine på arbejdet.  Køen er lang, som vanlig, i baren.  Vi vil udenfor, det er jo derfor vi er her.  Før fik vi altid et bord, men nu er det kø for bordene, og der er en indbidt kamp om de.  Vi bliver inviteret til at sidde med nogle lokale.  Maden er bestilt og vi kan nyde det kolde ravfarvede humlebryg.  Udsigten over Øresund står fortsat til en 5er.  Fantastisk.

Ud på tur - aldrig sur

Servicen er fortsat god og slow.  Vi får vores mad. Priserne er sat lidt i været, tallerknerne lidt mere fancy.  Den smager fortsat godt, men forvænt ikke gourmet food.  Menuen har blevet lidt mere spændene.

Stemningen er fortsat meget god.  Folk er blide og i godt humør. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig.  Det er fortsat en sejlforening, så det er en fin miks af sejlende, lokale og de som har tilbragt dagen i nærliggende Amager Strandpark.

Ud på tur - aldrig sur

Forresten, nævnte jeg at det største smil på læberne kommer når jeg tænker på vor bryllupsdag?  Efter at vi sagde ja, stoppet vi i sejlforeningen med nogle venner og fik en madbid, før vi tog i lufthavnen og bryllupsrejse til Mallorca. 😀

Den får 5 for udsigt og stemning, 5 for nostalgi og 3 for mad.  Altså samlet 4 glade masker

Ud på tur - Aldrig sur

Adresse:  Amager Strandvej 15, 2300 København
Telefon: 32 59 41 30
Tag metroen til Øresund St. så er der 8 minutter at gå.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×