0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

For forfatterne af Øl og Folk, var det naturlig at tjekke ud Ølkongens Mikkelers bud på en frokostrestaurant

De siger på hjemmesiden” Til frokost serverer vi innovativt smørrebrød, højtbelagt med de ypperste råvarer. Vores smørrebrød varierer efter sæson og humør.”  Vi elsker de traditionelle smørrebrød, men en gang i blandt er da innovation interessant.

Øl og Brød - Øl og Rejer Interiøret er klassisk Mikkeler, og det betyder ikke klassisk frokostrestaurant.  Stilrent og minimalistisk rundt bordene.  Ikke så meget nips, men det virker!  De 10 stilsikre ølhaner ser meget indbydende ud. Vi hygger os. Øl og Brød - Marineret Sild   Det tager lidt tid før vi bliver tilbudt noget.  15 minutter er for lang tid, men efterfølgende er det meget god service.  Smørrebrødssedlen er ikke særlig lang. 6 styks af slagsen.  Konen vælger at starte med Marineret Sild med Havtorn og Glaskål og fortsætter med en Tatar med løg og blomsterkarse. Øl og Brød - Tatar og lam Undertegnede vælger at starte med Æg med rejer og dild, samt Lammekølle med majroer og Mynte. Vi bliver meget positivt overrasket – alt er meget velsmagende. Mit æg var kogt til perfektion – konens tatar var den bedste hun har fået på en frokostrestaurant.  Silden og Lammet havde også spændende og udsøgt smag.  Jeg valgte også at tage Perlehønen, serveret i en hjemmelavet tartelet bolle.  Uden tvivl den bedste tartelet jeg har prøvet. Øl og Brød - Tartelet   Til maden fik prøve de forskellige øl fra Mikkeler, hvor smagen jo er uovertræffelig.  De har også et meget godt udvalg af aquavit, som går godt med maden. Øl og Brød - Ølhaner   Tjenerne kom som sagt sent i gang, men tog det igen med et smil, og ikke mindst kundskab.  De kunne guide dig igennem på en prof måde, hvordan du kan få den bedste drikke til smagseksplosionerne. Øl og Brød Logo

Anbefales med 5 Glade Masker!  Du finder hjemmesiden her.

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×