0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Jeg kan godt lide stærk mad. Rigtigt stærk mad. Jeg kan lide kebabmiddag. En stærk kebabmiddag er fantastisk. På Sibylla Stig Center langs motorvejen ret nord for Gøteborg findes den stærkeste kebabmiddag jeg har fundet i Norden. Jeg prøver at stoppe her når jeg kører til Norge eller hjem til Danmark.

Sibylla Stig center kebabmiddag

De laver sin egen dressing, som får u-hadada dressinger i Danmark til at virke mild. Når du bestiller stærk, spørger de dig cirka et par tre gange om du kender dressingen og hvor stærk den er. Ja – vi spiser på eget ansvar.

Dansk er et sjovt sprog. At lide (like på engelsk) og at lide (suffer på engelsk) er det samme ord, men relativt forskellig betydning. Når jeg kaster mig over kebabmiddagen kommer jeg til at lide som i version 2 – mine læber, min tunge og gane bliver følelsesløs og det er svært at tale rent. Jeg er altid spændt for jeg synes styrken kan variere, vil jeg begynde at græde ufrivilligt i dag? Denne dag er det uden tårer…. Et tips – køb lidt ekstra drikke end det som følger med middagen…..

JE Brænder

Hvorfor udsætter jeg mig selv for sådanne lidelser? Er det ikke nok at prøve det en gang? Nej – for jeg kan rigtigt godt lide (version 1) eftersmagen. Når følelsen kommer tilbage har man en rigtigt god eftersmag i munden – lang tid. Fantastisk!

Sibylla Stig center ude

Stop hos Sibylla Stig center næste gang du kører i området. Den ligger langs E6 ret nord for Gøteborg ved Backa. Det er en McDonalds der og et truckcenter. Tag afkørslen og tag udfordringen!

5 Glade masker herfra!

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×