0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Aldrig sur
Hvad havde journalisterne røget? Vi havde læst i Guardian at det nyåbnede Dalston Market var et af Europas 10 bedste street food markeder.  Vi havde taget Overground toget ud og gået den lille km ud til markedet.  Men hvor var det?  Vi fandt en lille parkeringsplads, hvor der var strøet nogle stader rundt.  Var dette det hele?  Da var da vi undret os første gang, hvad hvad havde han dog røget?

Aldrig sur

Vi holdt på at vende om. OK – det var et par coole foodtrucks i den ene hjørne. Vi var også sultne, så vi fandt ud at vi skulle give det en chance.  Vores første valg var Souvlaki – et glimrende valg.  Himmelsk smag. Ok, lad os give det en chance. Arrangøren ønsket os også velkommen og gav os gløgg for at varme os. Selv om det var blæst og regn gik jazzmusikerne i gang.  Vi bestilte nogle asiatiske dumplings, jeg købte en øl som viste sig å være håndbrygget i Norge, af alle steder!  De sang ”I am in heaven” og for en lille stund følte vi at vi var netop det.

Pladsen fyldtes op og det var høj kvalitet på varerne.  Man kan få friske oste pølser og om man vil ferske danske rugbrød solgt af danskere.

dalston food market rugbrod

Vi kan absolut anbefale at tage ud til Dalston Food Market.  Det er sjovt at komme lidt ud i de lokale områder.  Man er velkommen og stemningen er god. Og nej, man behøver ikke at ryge noget for at komme herud.

Aldrig Sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×