0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Kan du anbefale en god lokal restaurant? Spørgsmålet går til vor hyggelige receptionist på hotel Charles Bridge Palace. Vi vil sikre os god tjekkisk mad, og ingen turistfælde. Hun booker bord på Kozlovna Aprops, ikke langt fra hotellet og Karlsbroen.

Kozlovna Apropos Inde

Vi er en gruppe på 7, og vil bliver venligt taget imod af vores tjener. Han anbefaler en grilltallerken, hvor vi får en variation af tjekkiske specialiteter. Det er overflod af sprød and, pølser, ribben, svinekød, dumplings og kartoffel pandekager. Til kalaset fylder vi på med masse godt tjekkisk øl, vin og ikke mindst absinth. Min bror har ikke fået med sig styrken på Absinth og foreslår en «bottoms up». Vor Absinth er kun på 70%, men jeg tror ikke at man skal tage mange før man bliver lidt vel overlykkelig.

Kozlovna Apropos mad

Atmosfæren er god. Lokalet er moderne rustikt. Personalet er supervenlige, serviceminded og effektive. Maden kommer og det smager fortræffelig. Saftigt og smagfuldt. Vi sidder længe og hygger os med både fast og flydende føde. Føden falder i smag for de i alle aldre. Meget godt.

Aftenen afsluttes med hyggel afsked med tjenerne som giver både kys og klem. Det kan ikke min mor på 80 stå for, og blir som en ungmø igen.

Inkluderet mad, drikke og tips var det umuligt at komme op på 300 Dkr per person. Uanset hvor meget vi prøvde.

Vi giver fuld anbefaling til Kozlovna Apropos med 5 Glade Masker.

Ud på tur aldrig sur

Adresse: Křižovnická 4, 110 00 Praha 1 Staré Město
Tlf: +420 222 314 573

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×