0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Vi ville gerne have et OK hotel, tæt på den gamle by.  Jeg gik på nettet for at søge. Noget af det første vi fandt var Hotel Solaris som lå indenfor bymurene, og kun 150 meter fra den gamle markedsplads. Udover dette, var tilbagemeldingerne fra brugerne fantastiske.

Hvad kan noget sådant koste? 1037 DKK?  Ok, iforhold til Norden er jo det ok pris per nat.  Oooops, det er ikke per nat, men totalsummen for 3 nætter for 2 personer.  Er det muligt?  Vi bestiller, men kan ikke helt tro på det.  Kan hotellet være godt til denne pris? 

Vi kører ind i byen, og køber parkering ret foran hotellet.  Det er ret lille, men utroligt hyggelig, der det ligger ret ovenfor Mariakirken.  Indenfor bliver vi venligt hjulpet af en receptionist som ikke havde engelsk som sit favoritsprog. Receptionen er smukt dekoreret.  Vi får vores værelse og tager op til værelset. Det er flot rustikt udenfor værelset med mursten og bjælker.  Selve værelset er stort, rent og flot.  Badeværelset er nyt og flot, med en avanceret WC, så man næsten ikke tør at sætte sig ned.  Så vi spørger os selv igen – er prisen virkelig rigtigt?

Beliggenheden kan ikke fås bedre.  Ud af døren, tag til venstre og du er ved den gamle markedsplads og rådhus, hvor der er et pulserende cafe og restaurantliv.  Alle centrale sights er indenfor minutters gange.

Vi havde bestilt uden morgenmad, så den kan vi ikke evaluere.

Da jeg skulle betale sidste dag, var jeg fortsat bange for at det ville blive 1037 x 3….  Men den var god nok. 1037 for hele opholdet.  Helt fantastisk. Et førsteklasses hotel midt i den gamle by til denne pris.  Hvor ellers finder man det?

Helt klar 5 Glade Masker til Hotel Solaris Torun!

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×