1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 1 1 Flares ×

 

Kinagrillen har givet Kinesisk mad et lidt blakket ry, desværre.  Om du besøger Dinner Restaurant i Oslo, så lover jeg dig at du aldrig vil mene det igen.  Den er uden tvivl en af mine favoritrestauranter i Oslo. Mcihelin og Fodor’s guide er enige i denne betragtning.

Ud på tur - aldrig sur

Dinner har serveret retter fra det szechuanesiske- og Kantonesiske køkken siden 1989, altid med en stor succes.   Retter fra disse områder er lidt mere spciy og smagfulde end fra andre kinesiske provinser, den må være tilpasset mine smagsløg.

Ud på tur - aldrig sur

 

Interiørmæssig har der sket meget siden midt første besøg i 90erne.  Det er en moderne udsmykket afslappet restaurant, og heldigvis ingen ris lamper.  Det er tæt mellem bordene, og vær forberedt på at det er fuldt.  Bestil bord i god tid i forvejen.

Ud på tur - aldrig sur

Maden er himmelsk.  Du kan bestille hvor spciy den skal være selv.  Jeg kan godt lide stærk mad, og da passer medium her. Du kan vælge A La Carte eller Menuer.  Bestiller man A La Carte er det lagt op til at du kan bestille mange retter og dele de mellem sig. Der er et god udvalg af Dim Sum, Fisk og Skaldyr (som er meget godt her).  Min favorit er i øvrig nr 31  «Gong cio ao jo si. En av specialiteterne fra Szechuan. Finstrimlet oksekød, tørrsteges og serveres med grønnsagstrimler, grønne asparges og den klassiske vinæddiksaucen fra Szechuan.»  Bliver sulten bare jeg tænker på den.  Det er mange som ikke kan lide den, men jeg synes det er mmmmmmm

Ud på tur - aldrig sur

Den sidste menu jeg prøvet var Chefs menu, til 499.  Man bliver mere end godt mæt med den.   Vi startet med 3 forretter, dejlig anbragt. Grillet kongekrabbe, grillet scampi og gratinerede kammuslinger. En god start.

Så kom mellemretten  ”Crispy Duck”.  Andelår på pekingand maner, men pandekager, forårsløg, agurk og hoi sin sauce.  Peking and er en af mine favoritter, og denne fantastisk god.  Det står mellemret, men den er virkelig stor, man får nemt 4 pandekager. For man plads til hovedretterne?

Ud på tur - aldrig sur

Hovedretterne var ”Havets delikatesse Chengdo” og en kødret.  Igen meget godt.

Til slut får man en dejlig dessert smed frugt og hjemmelavet sorbet smagfuldt anrettet.

Man er meget godt tilfreds når man så går videre i byen.  God og mæt og i Norge, ikke specielt dyrt.

Du går glip af noget om du ikke tager på Dinner.

Du kan se hjemmesiden her, og Dinner ligger i Stortingsgaden 22, og du ringer +45 2310 0465 for bord.

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 1 1 Flares ×