0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

En dejlig duft af krydderier og eksotisk mad fylder dine næsebor når man entrer Copenhagen Street Food. Smagsløgene pirres, og man kan kende at man begynder at savle langt bag i ganen.

Copenhagen street food Taco1

Inde er der en charmerende blanding af forskellige ”Food trucks”, fantasifulde gamle container og selvbyggede. Der er en stemning af positivitet. Jeg går rundt for at se hvad man kan få til at stilne sulten. Der er en god variation. Cubansk, Italienske specialiteter, Belgiske fritter steget i andefedt, Fish and Chips, Thai, Tyrkisk og listen er lang……

Menu Copenhagen Street Food

Mit valg blev Taco Chucho – Authentic Mexican Food. Fantastisk! Han laver sine soft tacos på stedet. Valgte i udgangspunktet den med ”pulled chicken”, og han tilbød en med okse også. 7 minutter senere havde jeg mine tacos. Længer væk fra Santa Maria i Netto og nærmere Mexico er det længe siden jeg har følt. Krydderierne leger med dine sanser, det er passe styrke og bedst af alt – ingen Creme Fraiche (skulle bare mangle).

Copenhagen street food Soft tacos
Der vil komme 40 stader efterhvert og det bliver spændende at se hvad som kommer. Jeg vil i hvert fald komme for at udprøve andre foodtrucks. I weekenderne er der DJ på, så det må også opleves for at se hvad det gør med stemningen.

Copenhagen Street Food Stader

København fik Torvehallerne for nogle år siden og jeg har lært mig at lide de, men med Copenhagen Street Food er der kærlighed med første blik. Først var jeg skeptisk til at samle 40 Food Trucks på et sted. Ville det ikke være bedre at sprede de ud over byen? Men konceptet er genialt og fungerer 100%.

Copenhagen street food ude

Det er ikke så godt skiltet ud til Copenhagen Street Food, men det ligger på Papirøen ved siden af den midlertidige placering af Experimentarium. Det ligger med fantastisk udsigt over til Skuespillerhuset, Nyhavn og Amalienborg. At det er aftensol gør det ikke mindre tiltrækkende på dejlige sommeraftener.

Copenhagen Street Foods hjemmeside er her.  Åbent fra 12 hver dag.

5 Glader masker fra os

Ud på tur aldrig sur

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×