0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Ud på tur - Aldrig Sur

Jeg var lidt skeptisk til Comfort Hotel Grand Central.  Et af mine favorit vandingshul i Oslo måtte lukke ned på grund af dette hotellet.  Men man skal have et åbent sind.

Ud på tur - Aldrig Sur

Vi bliver faktisk imponeret. Det er lyst og meget moderne.  Når vi tjekker ind er betjeningen meget serviceminded, noget de var under hele opholdet.  Vi er også så heldige og bliver opgraderet til et hjørneværelse.  Må nok være et af hotellets bedste.

Ud på tur - Aldrig Sur

Vi kommer ind og det er bare gigantisk.  Ikke så meget krimkrams her, men et moderne indtryk og 100% funktionelt. Har lyst til at bo på andre værelser, da de kommer i mange variationer.

Ud på tur - Aldrig Sur

Hotellet ligger i den gamle ærværdige Østbanehal. De har klart og kombinere det gamle smukke ydre, med et flot funktionelt og moderne indre.  Vi har perfekt udsigt til Operaen fra vores vindue.

Hotellet ligger centralt, faktisk i selve Centralstationen.  Den ligger også tæt på Operaen og hvor det nye Munch museum kommer.  DFDS og Stena terminalen for de som kommer med båd fra Danmark er et stenkast unna.  Man går også bare over gaden, så er du i Karl Johans gade.  Det eneste negative er at det kan være lidt tæt på nogle af byens uheldige og løse fugle.

Ud på tur - Aldrig Sur

Morgenmaden serveres i mit gamle vandingshul, som nu er opgraderet til en Italiensk restaurant.  Morgen maden har et godt udvalg af økologik og sund mad, samt bacon til mig.

Hotellet er en del af Comfort kæden, som er billigkæden til Choice gruppen.  Jeg synes det er bedre end mange af de mere eksklusive hoteller, og uden tvivl det hotel hvor du får mest for pengene i Oslo.

Tripadvisor siger det er det 4 bedste hotel i Oslo.  Vi giver den 5 glade masker

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×