0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Helt yderst på Bryggen ligger Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Det gamle havnekontor har nænsomt blevet renoveret til et førsteklasses hotel.

Ud på turet - aldrig sur

Man kommer ind i den moderne reception, hvor de servicemindede medarbejdere hjælper dig.  Værelserne er også moderne i relativt mørke farver.  Eksklusivt og flot.  Jeg har vært så heldig at have vindue hvor jeg ser op mod Fløyen.  Et dejligt udsyn at vågne og sovne til.

Ud på tur - aldrig sur

Gå også ind i hallen ved den andre elevator. Den er fantastisk smukt udsmykket med malerier.  En gang skal jeg også bo i tårnværelset som skal være helt fantastisk.

Ud på tur - aldrig sur

(Morgenmads)restauranten er hyggelig, og der er god økologisk mad.  Når du kommer ind på eftermiddagen kan du stege ferske vafler der.  Om aftenen kan du også få gratis aftensmad.  Den er faktisk god!  Utrolig service som er inkluderet i prisen.

Ud på tur - aldrig sur

Når du kommer ud af hotellet er du midt på Bryggen, med alt den har at tilbyde. Der er kort vej til Bergenshus eller fisketorvet.  Flybussen stopper ret udenfor døren.

Vil du bo på et dejlig ekslusivt men afslappet hotel midt i Unesco Verdensarv så er Havnekontoret noget for dig. Hotellet bliver af Tripadvisors læsere kåret til det bedste hotel i Bergen. Ikke uden grund.  5 Glade Masker herfra.

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×