0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Clarion Collection Hotel Folketeatret har været mit foretrukne overnatningssted i Oslo.  Et sted jeg bare har blevet mere og mere glad for at bo i.

Ud på tur Aldrig sur

Det ligger i den gamle Folketeaterbygningen, bygget i Art Deco stil på 30 tallet.  Indgangen er fra Folketeaterpassagen ved Kate Moss statuen. Passagen har i øvrigt fået nye liv de senere år, og har blevet en hyggelig ramme for hotellet.

 

I receptionen har man fuld oversigt og de er venlige og personlige.  Elevatoren tager dig op til din etage.  Jeg blev relativt overrasket og skeptisk, da jeg kom ud i korridoren første gang.  Det var malt i meget mørke farver.  Jeg troede nordisk design var lyst, lyst og lyst.  Var det ikke lidt dystert? Men – det fungerer faktisk godt.  Værelserne er top moderne og holdt lysere nuancer fra væggene i korridoren, samt skabe i sort og rødt.  Flot! En gang jeg skulle bo der en hel uge, blev jeg opgraderet til top etagen.  2 værelser med egen terrasse.  Konge!  Der vil jeg gerne bo igen!

Morgenmaden er overdådig og serveres i den flotte restaurant.  Her er det stort udvalg af økologiske varer og frugt.  Men også mums for os baconspisere. Der er også mulighed for et gratis varmt aftensmåltid, som også er af god kvalitet.

Hotellet ligger centralt, med kort afstand til flytoget og Karl Johan.  Men går man ud passagen ved Youngstorvet er det ikke sikkert man kommer meget længere.   Det er mit favorithotel i Oslo foran Grand Central

En klokkeklar 5 Glade Masker herfra

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×