0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Hvad gør man når man ligger i det som dengang var Oslos værste strøg?  Dengang det lå blandt narkomane og ludere?  Man satset kundeservice, kundeservice og lidt mere kundeservice.  Nå er området renset op, der er byudvikling med den nye Opera og det kommende Munch museum.  Trafikken er omdirigeret og pludselig ligger det i et af de bedre strøg. Og heldigvis – fokus på kundeservice er fortsat et mantra.

Jeg boede der første gang på grund af pris, den gang kvarteret ikke var så godt.  Men pga af venlighed og service blev jeg ved at bo der. Det blev hurtigt mere populært blandt andre besøgende også.

Bastion har stået i forreste række når det gælder udvikling av kundevenlige koncepter i Clarion kæden. I receptionen er man imødekommende og venlige. De var de første som indførte et varmt, rimelig godt aftenmåltid.  Det var også godt å kunne gå for at lave en nystegt varm vaffel når man kom på hotellet om eftermiddagen efter lange møder.  Morgenmaden er god og økologisk.

Interiøret er lavet for at de skal føle dig hjemme på den gammeldawse måde. Ret modsat af f.eks Comfort Hotel Grand Central. Spisesalen er som en gammel stue fra mormors tid, med tapeter og gamle møbler.  Samme stil går igen i værelserne.  Nogle enmandsrom kan være lidt små, men om du får en opgradering er det større og hyggeligere.

Hotellet ligger som det første hotel om du kommer med Oslobåden.  Hele området Bjørvika bliver udviklet og er meget spændende.  Der er kort tid at gå til Karl Johans gade.

Det bliver 4 rigtig glade masker herfra!

Ud på tur - Aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×