0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Ud på tur - aldrig sur

Indrømmet – jeg er ingen Musical fan. Sidste gang jeg var på Musical var på tur med mit firma til New York midt i 90erne.  Men når min kone og jeg har fået en invitation til premieren for Fredericias Teater’s opsætning af Disneys Aladdins går vi ind med åbent sind.

Vi har aldrig været i Operaen før heller, så det det gør det åbne sind endnu mere åbent. Gamle Mærsk fik bygget et imponerende bygværk for sit skattefradrag.  Flot udsigt over byen fra udsiden og foyeren, samt salen jo også lidt imponerende.  Scenen er sat for noget storslagent.  Nu må vi se om det er storslagen succes eller fiasko.

Ud på Tur - Aldrig Sur

At Fredericia Teater var det første teater som får lov til at opføre Aladdin udenfor USA er ret imponerende.  Specielt når man ser på den tekniske siden.  Danmarks største LED-skærm på 200 m2 giver en ny oplevelse for os.

Opsætningen er en positiv overraskelse for os.  Vi kan godt lide det humoren i stykket, som ikke er amerikansk Disney, men pur dansk. Modig, spændende og dagsaktuel.   Vi, og de rundt os sat konstant med et smil på læberne.  Midt i første akt, når det begyndte at blive let vel Musicalagtigt, kommer åbenbaringen i form af ånden i Lampen – Genie.  Fantastisk – han er værd indgangen alene. Pelle Emil Hebsgaard som spiller Genie må have en stor fremtid i Dansk teater. Johannes Nymark som spiller Aladdin vokser i rollen udover forestillingen, og Maria Lucia som Jasmin synger godt og ser sød ud.  Resten af besætningen er også gennemført gode.  Aladdins tre venner er morsomme og gør sceneskifterne underholdende.  Man vil hele tiden have mere, og undrer specielt på hvad Genie vil finde på næste gang.

Ud på Tur - Aldrig Sur

Vel, det går som det går, Aladdin får Jasmin og hele kongeriget til slut.  Publikum er i ekstase, og den stormende, stående, jublende applaus vil ingen ende tage.  Vi er glade vi tog ind for at se denne opsættelse og giver med glæde 5 glade masker for denne opsætning.

Ud på tur aldrig sur

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×