0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

 

Vi elsker dansk mad.  Når vi går på restaurant går vi som regel på frokostrestauranter.  Vi har savnet nogle god danske om vi er ude om aftenen, og ikke vil have asiatisk eller burgere.  Vi blev anbefalet Allegade 10 og vi gik dit med højt og godt humør. Vi blev i endnu bedre humør når vi så lokalet, det er super hyggeligt.  Men her er 5 gode grunde til at vi ikke kommer her for at spise igen:

Allegade 10 inde

1. Træg service:
Man bliver sat ved bordet man har bestilt, og så glemt. Ingen som spørger om skal have noget at drikke, før der har gået 15-20 minutter.

2. Ikke værdsat som kunde:
Der kommer nogle ind fra gaden som vil have en ”Coffe to go”, efter vi har blevet anvist bord. Disse får umiddelbar betjening.  Er der nogle som ved hvor lang tid det tager for en træg tjener at lave to latte? I hvert fald meget længer en 2 øl. Man kan undre over prioriteringen.  Spisende gæster vs latte to go?  Tydeligvis de sidste.  Ud over dette bliver vi også bedt os om at flytte fra bordet, da de skal bruge det til nye gæster.  Selv om vi har bestilt på forhånd og kun været der i kort tid – om man ser væk fra ventetiden for træg service.

3. Sur service.
Ikke mange smil og imødekommenhed fra den unge pige.  Da den gamle rev kommer senere bliver det lidt bedre

4. Sur øl
Carls special er sur og udrikkelig.  Da tjeneren er så sur, tør vi ikke at sige noget, for hvad vil hun så putte i vor mad?


Aldrig sur

5. Sværen på flæskestegen kommer fra en gummisål.
Vi spørger om der er sprød svær på flæskestegen og får ja.  Når den ankommer er den sej som en gummisål.  Det hjælper lidt at kødet er mørt og saftig, og sovsen er en af de bedste i byen.  Men sværen er det som skal krone værket, og da duer det ikke at den er lavet af gummi.

Aldrig sur

En lidt for blød flæskesvær

Vi kommer måske tilbage til Allegade 10 i sommersæsonen for at drikke en øl i den hyggelige udehave og på den måde teste om det har blevet bedre.  De rædder sig fra 1 maske med at sovsen var god.
Ud på tur - aldrig sur

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares ×